понеделник, 26 декември 2011 г.

Новини


Подготвя се пети филм от поредицата “Мисията невъзможна”, отново с участието на Том Круз


Четвъртата част от популярната екшън-поредица “Мисията невъзможна”, “Мисията невъзможна: Режим Фантом”, тръгна по кината преди една седмица и само до момента е спечелила над сто милиона долара от световното си киноразпространение. Именно благодарение на добрия старт на филма в международния бокс офис, от студиото Paramount Pictures изявяват желание да бъде направена и пета част от франчайза с Том Круз.

Източници от Paramount разкриха по-рано днес, че началниците на студиото са “изключително доволни” от бокс офис представянето на “Мисията невъзможна: Режим Фантом” по света, и вече се провеждат разговори с Круз относно нов бъдещ филм от поредицата.

Първоначалните планове на продуцентите бяха “Режим Фантом” да сложи официален край на историята на героя на Круз, Итън Хънт, и бъдещите филми да се фокусират изцяло върху персонажа на Джеръми Ренър, агент Бранд, но малко по-рано днес стана ясно, че това няма да бъде последния път в който Хънт ще се появи на големия екран. От Paramount Pictures неофициално потвърдиха, че героя на Том Круз остава главното действащо лице в поредицата, а очакванията са, че голяма част от актьорския състав на “Режим Фантом” ще се появи и в петия филм от поредицата. Саймън Пег, който в последните две части от франчайза изпълни ролята на специалиста по компютри Бенджи, поговори пред сайта MovieHole за бъдещия пети филм от приключенската поредица.

Няма коментари:

Публикуване на коментар